ELFVING SIGNUM

Vägmarkeringar med erfarenhet och kompetens

ELFVING SIGNUM

Vägmarkeringar med erfarenhet och kompetens

VÄGMARKERINGAR MED ERFARENHET OCH KOMPETENS

 

Vår långa erfarenhet inom vägmarkeringar och produktion av slitstarka material garanterar ett högkvalitativt och konkurrenskraftigt resultat. Vi gör vägmarkeringar med markeringsmassor och -färger för bland annat vägar, gator, flygplatser, parkeringar, idrottsplatser och fartyg.

Vi är certifierade av RALA Ry för entreprenader inom vägmarkering.

Våra kunder är bland annat NTM-centraler, tullen, skogsstyrelsen, kommuner och städer, entreprenadföretag, flygplatser, hamnar, logistikterminaler, industri och fastighetsförvaltning.

OFFERTFÖRFRÅGAN

 

Funderar du på ett projekt dit du behöver en erfaren expert? Vi sköter både större och mindre uppdrag med kvalitet som reflekterar vår långa erfarenhet och kompetens.

CERTIFIKAT OCH KOMPETENS

 

RALA-certifikatet bekräftar den höga kvaliteten av våra tjänster. Det meriterade certifikatet bedömer och godkänner verksamheten av företag inom byggbranschen. Responsen från bedömningen hjälper företag utveckla sin verksamhet, riskhantering och konkurrenskraft.

title image

RALA CERTIFIKAT

RALA-certifikatet är ett bevis av företagets ansvarsfulla, pålitliga och kvalitativa verksamhet. Kompetensen beviljas av en oavhängig bedömningsstyrelse.

title image

RALA KOMPETENS

Kompetenser och certifikat godkända av RALA baserar sig på verifiering av företagets kunskapsnivå och verksamhet samt i RALAs bedömningsverksamhet. RALA hjälper företag utvecklas genom att indikera hög kvalitet- och ansvarsnivå i verksamheten.

title image

Pålitlig partner tilaajavastuu.fi

Tjänsten söker lagstadgade uppgifter om företaget och samlar uppgifterna till en Pålitlig Partner-rapport som alltid hålls uppdaterad. Med hjälp av Pålitlig Partner-tjänsten kan du spara tid och pengar genom att undvika onödigt pappersarbete.

TA KONTAKT

Petikkovägen 16-18, 01720 Vanda

040 6712212

tiemerkinta@elfvingsignum.fi

TA KONTAKT